Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wormer
 
 
Online dienst PKN Gemeentes Oostzaan, Westzaan, Wormer en Zaandam Online dienst PKN Gemeentes Oostzaan, Westzaan, Wormer en Zaandam

Zo lang de kerken gesloten zijn worden er diensten verzorgd vanuit de Noorderkerk te Zaandam. De diensten worden verzorgd door de voorgangers van de Protestantse Gemeentes van Oostzaan, Westzaan, Wormer en Zaandam.

Op zondagochtend om 10.00 uur is de dienst 
rechtsreeks te beluisteren via deze link

Via de Facebookpagina van de Noorderkerk is de dienst rechtsreeks te beluisteren én te zien via @Kerkdienst online Zaanstreek

De meest recente dienst is vanaf zondagavond ook terug te beluisteren én te zien. Er zal hier een link voor worden geplaatst.

 
terug
 
 
 
 
Brieven ds. Bart Vijfvinkel

Om bij te dragen aan de onderlinge verbondenheid en om contact met de gemeente te onderhouden schrijft de predikant van onze gemeente, ds. Bart Vijfvinkel, in deze periode twee-/driewekelijks brieven aan de gemeente.
De laatste zeven brieven kunt u op onze website lezen door hieronder de betreffende brief aan te klikken.

Brief 27 mei 2020
Brief 20 mei 2020
Brief 18 mei 2020
Brief 14 mei 2020
Brief 11 mei 2020
Brief 8 mei 2020
Brief 6 mei 2020
 en Petrus, Gebeden in een tijd van Corona

Als u de brieven ook per e-mail wilt ontvangen kunt u een mailtje sturen aan de scriba van onze gemeente Willem van den Berg: scriba@pknwormer.nl.


 
 
Wij staan vermeld op:

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.