Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wormer
 
 
Pastoraat Pastoraat

De pastoraal ouderlingen verzorgen samen met pastoraal medewerkers het pastoraat in de gemeente. Zij geven op deze manier vorm aan het omzien naar elkaar.Ouderlingen zijn aanspreekpunten in de gemeente, wanneer gemeenteleden bijvoorbeeld een huisbezoek willen in bijzondere omstandigheden zoals bij rouw, ziekte, doop en huwelijk. De gesprekken die worden gevoerd zijn altijd vertrouwelijk. Mocht u in geval van nood een beroep op een predikant willen doen, dan kunt u dit aangeven bij uw ouderling. 

Pastoraal medewerkers komen met de ouderlingen twee maal per jaar bijeen om de gang van zaken rond pastoraat te bespreken

terug
 
 
 
 
Brieven ds. Bart Vijfvinkel

Om bij te dragen aan de onderlinge verbondenheid en om contact met de gemeente te onderhouden schrijft de predikant van onze gemeente, ds. Bart Vijfvinkel, in deze periode twee-/driewekelijks brieven aan de gemeente.
U kunt ze op onze website lezen door hieronder de betreffende brief aan te klikken.

Brief 3 april 2020
Brief 1 april 2020
Brief 30 maart 2020
Brief 27 maart 2020
Brief 25 maart 2020
Brief  22 maart 2020
Brief  19 maart 2020
Brief  17 maart 2020

Als u de brieven ook per e-mail wilt ontvangen kunt u een mailtje sturen aan de scriba van onze gemeente Willem van der Berg: 
 
Wij staan vermeld op:

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.